Filmer: My Sassy Girl, Untold Scandal, Joint Security Area
Tv-serier: Winter Sonata, Hotelier, Full House

My Sassy Girl

affiche
My Sassy Girl är en romantisk komedi som är oerhört populär i både Korea och många andra länder. Filmen är baserad på verkliga händelser som publicerats på internet. Handlingen är en blandning av romantik, fantasi och komedi som ger en sevärd historia med oväntade vändningar.

Köp direkt från YesAsia.

Untold Scandal

Untold_Scandal_23935cBae Yong-joon gör här sin debut som långfilmsskådespelare, tidigare har han haft stora framgångar i tv-dramer som Winter Sonata och Hotelier. Untold Scandal är en sensuell och erotisk berättelse förlagd till 1700-talets Korea. Filmen har blivit mycket uppmärksammad och uppskattad.

Köp direkt från YesAsia.
Hyr eller köp på LOVEFiLM.

Joint Security Area

Pasted Graphic 2Regissören Park Chan-wook som senare gjort de mycket uppmärksammade filmerna Sympathy for Mr. Vengeance och Old Boy har med Joint Security Area gjort en mycket spännande och välgjord film om en mordhistoria vid gränsen mellan Syd- och Nordkorea. Filmen har blivit flerfaldigt prisbelönad och är en av de mest sedda filmerna i Koreas historia.


Köp direkt från YesAsia.
Hyr på LOVEFiLM.

Winter Sonata (tv-serie)

Pasted Graphic 1Vi har tidigare tipsat om Winter Sonata och missar inte tillfälle att göra det igen! Det är lätt att fastna i tv-dramat som är i tjugo en-timmes-långa avsnitt (räcker alltså länge...), men vad kan passa bättre under några mörka vinterkvällar.

Winter Sonata är den koreanska tv-serie som först fick stort genomslag utanför Korea och ses av många som den bästa av de melodramatiska koreanska tv-serierna.

Både Bae Yong-joon och Choi Ji-woo som spelar huvudrollerna är två av de mest populära koreanska skådespelarena både i och utanför Korea.

20 avsnitt på DVD med extramaterial plus soundtrack.

Köp direkt från YesAsia.

Hotelier (tv-serie)

Pasted Graphic 3Gillar du Bae Yong-joon och Song Hye-hyo så har du här chansen att se dem i en annan framgångsrik tv-serie som också blivit mycket uppmärksammad.

20 avsnitt på DVD med extramaterial plus soundtrack.

Köp direkt från YesAsia.

Full House (tv-serie)

Pasted Graphic 4Här får vi åter se Song Hye-kyo från Hotelier och Autumn in My Heart, den här gången i en romantisk komedi. Full House är en av de tv-serier som haft högst tittarsiffor, sista avsnittet sågs av hela 40% av koreanska tv-tittare! Vi rekommenderar själva Full House!

16 avsnitt på DVD med mycket extramaterial.

Made with RapidWeaver Made with TextMate Made on a Mac